Spector raser mot kollegene

(26.04.2007, sist oppdatert 26.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

I rettssaken som pågår mot Phil Spector har ingen av popmusikkens superstjerner gått ut med støtte - og det er ikke så rart, skal man tro en bok som utkommer i juni.

Forfatteren Mick Brown intervjuet Phil Spector bare uker før han, ifølge tiltalen, skjøt Lara Clarkson i ansiktet og drepte henne utenfor herskapshuset sitt i Los Angeles.

 

I biografien «Tearing Down the Wall of Sound» som utkommer i juni, raser legendeprodusenten Spector mot en rekke bransjekolleger. Spector kaller Michael Jackson for «den mest deprimerende, grufulle tingen» og at han «startet livet som svart mann og endte opp som hvit kvinne» og fastslår «Popens konge? Han er ingen konge», ifølge New York Post.

 

Beach Boys? Brian Wilson, som har slitt med sin mentale helse i årevis, blir heller ikke spart: «Jeg synes ikke synd på Brian Wilson. Jeg synes ikke han hadde talent i utgangspunktet. Jeg ville blitt mer imponert hvis noen med hjerne idoldyrket meg».

 

Spector mener Bruce Springsteen, som lånte hans «wall of sound»-teknikk for gjennombruddsplaten «Born to Run» på 70-tallet burde betalt ham royaltypenger. «Imitasjon er den ærligste formen for smiger helt til det blir plagiat», fastslår Spector.

 

Motown-grunnlegger Berry Gordy har han også lite til overs for, og mener det fantes mer talentfulle folk i organisasjonen. «Han skrev noen gode låter» er det eneste pene Spector har å si. Ikke så rart at han ikke har venner blant sine gamle kolleger. For da forfatteren av biografien spurte Phil Spector hvem som var hans nærmeste venner, svarte han:

 

«Advokatene mine».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews