Russell Crowe sang duett med Patti Smith

(20.08.2012, sist oppdatert 20.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Patti Smith dukket overraskende opp på en liten islandsk scene for å synge «Because The Night» som duett med Russell Crowe.

«Gladiator»-skuespilleren er på Island for å spille inn scener til sin nye film «Noah», regissert av Darren Aronofsky. Og i samme slengen stilte Crowe - som har en sidekarriere som rocker - opp og gjorde tre konserter under en lokal kulturkveld i Reykjavik.

 

- Vi har denne spesielle gjesten som blir med oss. Hun er en legende, sa Crowe ifølge en video fra begivenheten som ligger ute på .

 

Deretter kom Patti Smith ut på scenen til stor begeistring fra publikum, og gjorde låten hun skrev i 1978 sammen med Bruce Springsteen - mens Crowe koret på refrenget. Kompisen Alan Doyle, som også kombinerer skuespill med bandliv, akkompagnerte på gitar.

 

- Island, du har vært vidunderlig, takk for alt, håper å se deg igjen, skrev Crowe på sin Twitter-side søndag.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews