Lopez vurderer TV-tilbud

(19.01.2010, sist oppdatert 19.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez er kjent som både skuespiller og artist. Nå vil produsentene bak den superpopulære TV-serien «Glee» ha tvillingmammaen med på laget.

Produsenten Brad Falchuk bekrefter at Jennifer Lopez for tiden vurderer å mønstre på for en liten rolle i serien. Rollen hun er ønsket til, er som servitør på en kafeteria, melder underholdningsnettstedet E! Online.

 

- Vi er i gang med forhandlingene men har ikke sett på hvilke episoder hun eventuelt vil dukke opp i, sier Falchuk.

 

Hovedrolleinnehaveren Lea Michele forteller hvem hun drømmer om skal besøke serien.

 

- Justin Timberlake! Ikke bare er han utrolig til å synge og danse, han er en glimrende komedieskuespiller også, mener hun. Og slår fast at han ville passet som hånd i hanske i «Glee»; serien om de syngende og dansende elevene - som forsøker å klatre oppover i «kulhetshierarkiet».

 

Falchuk, som er en stor fan av Bruce Springsteen, sier hans drøm er å få selveste The Boss til å gjeste-opptre i serien.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.197 sec - 1 pageviews