Brooke Shields røpet debutalder

(25.05.2009, sist oppdatert 25.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Brooke Shields tror hun ville debutert tidligere, dersom hun hadde likt sitt eget utseende.

Til bladet Health sier hun ifølge IMDb at en av de tingene hun angrer mest på, er at hun ikke klarte å bli glad i sitt eget utseende tidligere.

 

- Jeg tror jeg ville hatt sex mye tidligere... jeg ville ha mistet jomfrudommen tidligere enn jeg gjorde, som var da jeg var 22 år gammel, fordi jeg ville vært mer i kontakt med meg selv. Jeg angrer, av helsegrunner, sier den ellers svært korrekte skuespilleren og nå også forfatteren.

 

Brooke Shields? ambisiøse mor satte datteren i gang som fotomodell da hun var 11 måneder gammel. Hun fortsatte som suksessfull barnemodell hos Eileen Ford, og prydet forsiden av Vogue som 14-åring. Allerede som 11-åring var hun med i «Pretty Baby», der hun spilte et barn som bodde i et bordell.

(©NTB)

 

 


Les alt om Brooke Shields!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews