fakeIdol 2004

Av (19.05.2004, sist oppdatert 19.05.2004) Utskrift  Del på Facebook

Like etter at Idol var gått av stabelen, ble en mye friskere utgave av i Idol arrangert i Trondheim: FakeIdol 2004! Mens jeg i fjor satset mest på sang, ble det i år mest fokus på show.Stemningen var på topp og mange møtte opp. Kort oppsummert gikk konseptet ut på at ti deltakere sang karoke. Målet er å synge best. Det ble satt opp to delfinaler derav den beste i hver delfinale gikk til finale.

 

Det strenge dommerpanelet var selvsagt på plass. At det i år var en danske med blant dommerne var selvsagt helt tilfeldig. I ekte Idol-stil stemte man selvsagt via mobiltelefon.

 

Undertegnede hadde på forhånd fått beskjed om å være blant "Klipp fra deltakere som ikke kom til finalen", men på grunn av en manglende deltaker ble det  ikke bare 40 sekunder - men 4 minutter!

 

Det passet veldig bra, siden jeg for anledningen var meget pent kledd og ikke hadde øvd inn en eneste sangstrofe på forhånd. At jeg kunne minne om Britney Spears og tilfeldigvis sang "Baby one more time" var selvsagt en ren tilfeldighet.

 

 

Min opptreden gjorde inntrykk på dommerne. De mente jeg hadde både feel, groove og at jeg gjorde sangen til min egen. Dansken var på sin side nysgjerrig på hvorvidt jeg hadde bilder av meg selv ute på nett. Han mente nemlig det kunne være lurest å unngå all publisitet, men som kjent tar alle Idol-dommere feil. Det riktige må derfor være å publisere for fullt.

 

Det skulle likevel vise seg å være langt hardere å starte en popkarriere enn det mange tror. Selv et begeistret publikum var ikke nok: Det ble med en andreplass i første delfinale. Men drømmen - den lever videre!

 

Stor stemning blant de fremmøtte. Alle var kommet for å se sitt idol.

 

 

(Ingen ble fysisk skadet under showet. Takk til Fredrik Larsen for et godt gjennomført arragement. De lærde strides for øvrig om F'en i Fidol egentlig henviser til Fake eller Fredrik. Foto: Jørn Ole Skaaraas og Fredrik Larsen)
Les også
- Skandaleopptreden
Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Jeg velger å være anonym!
21.05.2004 16:57
Dette var litt merkelig. Men detvar jo noen kule bilder av "Britney Spears" da...

anonym
27.05.2004 17:41
jaha...

For et sammentreff det velger jeg og!
30.05.2004 17:46
Er dere drita eller no sånt? Det må jeg også være for det er like før jeg melder meg på!

anonym *kremt*
01.06.2004 16:36
hehe..!!! det er litt flaut å si det men..... det hørtes jo skikkelig gøy ut jo.....!!!!  Smile :-\)


02.06.2004 17:38
kånge!!!!
denna her ska eg ta me mg t somamre festan i sommar!
hilsen sørlenningen

anonym
08.07.2004 20:09
kleint at folk kan gjør noge sånt.
må vera jævla domme!

mutter-tutta
13.09.2004 15:35
så bra at folk bruker fantasien sin !! hadde sikkert vært artig å sett på ja  Smile :-\)13.12.2004 03:13
he he! litt morssomt dette!!  Very Happy :-D


03.04.2007 16:30
jævla små horer dokk tror at dokk e så jævla løgne men britney spears e møje finere enn alle i heile verden møje finere enn dokk det va ikje løje i de heilatatt

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.221 sec - 1 pageviews