Westlife nervøse før X Factor søndag

(23.10.2009, sist oppdatert 23.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Neste storstjerner ut som skal opptre på britiske «X Factor» er Westlife. Men gutta er nervøse - fordi det har gått rett vest med alle de andre stornavnene som har opptrådt der.

Hittil i år har Robbie Williams fremstått som svett og med tallerkenøyne. Whitney Houston holdt på å miste kjolen. Cheryl Cole ble latterliggjort for sin vokalinnsats og kostyme. I forrige sesong var det Britney Spears som fullstendig gjorde seg bort.

 

Og nå er det Westlifes tur til å underholde i programmet.

 

- Det er alltid noe litt skremmende ved «X Factor»-scenen. Den er så stor, og du har dommerne rett foran deg. Det er som å være tenåring på din første audition. Det er merkelig, vi har opptrådt på noen massive konserter og enorme TV-show, men «X Factor» gjør meg alltid mer nervøs enn noe annet vi gjør, sier Mark Feehily i Westlife til Daily Mail.

 

De irske boybandheltene var torsdag på generalprøve før søndagens sending. De har neppe noe å frykte fra slemme-Simon Cowell selv: Han jobber i plateselskapet deres, og har allerede gitt bandets nye singel «What About Now» solid reklame gjennom å spille den som bakgrunnsmusikk på programmet.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews