Vil slåss over Britney idag

(04.02.2008, sist oppdatert 04.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Mandag vil kampen stå om hvem som skal være Britneys verge mens hun er tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling, noe som hun vil forbli de neste to ukene.

Før helgen ble hennes far, Jamie Spears, utpekt til en av hennes to midlertidige verger, men det vil bare vare frem til mandag ettermiddag. Da er det et nytt rettsmøte i Los Angeles Supreme Court, melder Reuters.

 

Ifølge TMZ vil advokatene til Britney Spears protestere mot Jamie Spears som verge, angivelig fordi Britney «føler hat» mot sin far og ikke stoler på ham. De vil også ha bort den andre vergen som dommeren utnevnte, en erfaren advokat ved navn Andrew Wallet som skal være den «uavhengige stemmen» når det kommer til å forvalte Britneys interesser.

 

Pappa Spears og Wallet har fri tilgang til Britneys leger, og kan også bestemme hvem som kan ha kontakt med henne. I helgen ble representanter for Britneys advokatfirma som håndterer skilsmisse- og barnefordelingssaken hennes bedt om å forlate sykehuset, fordi vergene ønsket det, melder TMZ.

 

Britney selv skal ha bedt om at begge foreldrene skulle besøke henne på sykehuset i helgen, men advokatene hennes er ifølge nettstedet i ferd med å samle opp et arsenal av vitner som vil bekrefte at hun over lang tid har uttrykt sterke motforestillinger mot sin far. Både Jamie Spears og mamma Lynne, som nå spiller på samme lag, besøkte barnebarna Sean Preston og Jayden James i løpet av helgen.

 

Men «bestevennen» Sam Lutfi er ute av bildet: En talsmann for Los Angeles Superior Court bekreftet at det fredag ble ilagt et besøksforbud for Britneys manager og konstante følgesvenn Sam Lutfi, etter ønske fra foreldrene hennes.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews