Tre år uten Lutfi i nærheten

(30.04.2009, sist oppdatert 30.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears‘ tidligere manager Sam Lutfi må holde seg unna henne de neste tre årene.

Heller ikke advokat Jon Eardley får kontakte henne, true henne, eller prøve å opptre på vegne av hennes sønner, fikk de beskjed om i retten i Los Angeles onsdag.

 

Men rettsordren mot Lutfi og Eardley omfatter ikke et tilsvarende besøksforbud mot Britneys far Jamie Spears, som styrer datteren og hennes forretninger.

 

Det var opprinnelig pappa Spears og hans advokatteam som gikk til felts mot Britneys to tidligere ansatte. Både Lutfi og Eardley uttaler ifølge BBC at de vil anke avgjørelsene. Tidligere har faren hennes klart å få gjennom et lignende besøksforbud mot hennes ekskjæreste, fotografen Adnan Ghalib.

 

Samuel Ingham, som ble utnevnt av retten til å ivareta interessene til Britney Spears, sier at avgjørelsen var «til hennes beste». Jamie Spears‘ advokat Joel Boxer sier at besøksforbudet var nødvendig for å beskytte sangeren fra «folk som jeg synes fortjener karakteristikken rovdyr».

 

Popstjernen var ikke selv til stede i retten, til tross for at både Sam Lutfi og Jon Eardley hadde bedt om det. Lutfis advokat Bryan J. Freedman sa at «aldri før i historien har et besøksforbud blitt utstedt mot noen som simpelthen reagerte på et rop om hjelp».

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews