Tori Amos: - Lady GaGa er en døgnflue

(28.08.2009, sist oppdatert 28.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Rødhårede Tori Amos tror ikke på en lang karriere for elektropop-divaen Lady GaGa.

Hun har for tiden en kjempehit med «Poker Face» og «Just Dance», noe som har fått fansen og anmelderne til å utrope henne til den nye Britney Spears eller Kylie Minogue, det vil si en popdiva med en lang karriere foran seg.

 

- Hun har hva jeg vil kalle en meteor - sangere som underholder folk en kort stund. Og det er det jo ikke noe galt i. Men så er det folk som Neil Young, som kan duppe opp på Glastonbury-festivalen 40 år ut i karrieren. Og det er en helt annen type kunstner. Neil Young behøver ikke å vise fram rumpa si på scenen, sier Amos i et intervju med den britiske tabloiden The Sun.

 

- Spørsmålet er om Lady GaGa vil spille side om side med Neil Young på Glastonbury om 20 år, spør Tori Amos videre, tilsynelatende uten å tenke over at Young vil være 83 år på den tiden.

 

- Hun vil underholde folk. Akkurat nå er halve verden deprimert, og de trenger å bli underholdt. Så timingen hennes er perfekt, sier hun.

 

Tori Amos solodebuterte i 1992 og ga i mai ut sitt 10. studioalbum, «Abnormally Attracted To Sin».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews