Tok prisen som Jo Calderone

(29.08.2011, sist oppdatert 29.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jo Calderone bannet, sverget, viste fingeren og snakket stygt om Lady Gaga under musikkprisutdelingen til MTV søndag.

- Hun er gæren også. For eksempel så står hun opp, tar på seg høye hæler og går ut på badet. Jeg hører dusjen gå på. Hun kommer dryppende våt ut av baderommet, fremdeles med hælene på, fastslo «han» på scenen, melder MTV.

 

For den kjederøykende Jo Calderone - som også nestenkysset Britney Spears - er Lady Gagas mannlige alter ego. Og fikk æren av å åpne hele MTV-ballet.

 

Jo Calderone fikk folk til å skvette i setene med uttalelsen: «Når Gaga kommer, så er det som om hun holder seg for ansiktet fordi hun ikke ønsker at jeg skal se. Som om hun ikke kan fordra å ha et ærlig øyeblikk uten at noen ser henne. Jeg vil at hun skal være ekte, men hun sier »Joe, jeg er ikke ekte, jeg er teater og du og jeg, det er bare prøver".

 

Heller ikke Britney fikk helt unnslippe Calderones sleivkjeft i løpet av showet, da Calderone hyllet henne under overrekkelsen av Michael Jacksons Vanguard-pris og uttalte:

 

- Jeg brukte å henge plakater av henne på veggen og berøre meg selv mens jeg lå i sengen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews