Timberlake hilser til Spears

(02.03.2007, sist oppdatert 02.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Mens Britney Spears er langt nede og inne til avrusning, har ekskjæresten Justin Timberlake sin storhetstid med en rekke låter på toppen av hitlistene.

Men Timberlake er ikke blitt så høy på pæra at han har glemt sin ungdomsforelskelse. Han har ifølge Life & Style sendt følgende hilsen til rehabiliteringssentret Promises i Malibu, hvor den problemforfulgte sangfuglen for tiden oppholder seg: «Jeg ønsker det beste for deg, bli frisk og kom tilbake som den Britney jeg kjente».

 

Nysingle Justin Timberlake skal også ha bedt Britneys mor Lynn Spears holde ham oppdatert om utviklingen.

 

Samtidig kan Spears glede seg over at Kevin Federline, som for tiden har omsorgen for de to sønnene deres, vil utsette skilsmisseforhandlingene til Spears føler seg bedre. En kilde sier ifølge News of the World at Federline ønsker å gi forholdet en ny sjanse dersom Spears kommer seg til hektene igjen: - Det å se Britney så langt nede, har fått Kevin til å innse at han fortsatt elsker henne. Han behandler henne endelig med omsorg. Kevin sier til henne at han skal støtte henne gjennom rehabiliteringen. Han tror det kan være en sjanse for dem dersom Britney klarer å komme seg gjennom dette.

 

Spears giftet seg med Federline i september 2004 og fikk to sønner med ham i løpet av to års ekteskap.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews