Timberlake går med på å møte Spears

(10.04.2008, sist oppdatert 10.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Justin Timberlake har sagt ja til å møte ekskjæresten Britney Spears på et grillparty kommende sommer, melder det amerikanske magasinet Life & Style.

Spears? far Jamie er utnevnt som verge for datteren fram til 31. juli, og han har blant annet sørget for at hun fikk en gjesterolle i den populære TV-serien «How I Met Your Mother» - en innsats sangeren fikk mye ros for.

 

Popsangerens far har også flere kort i ermet i kategorien «hvordan muntre opp datteren», som de siste par årene har ligget i omsorgstvist om sønnene, samt ved flere anledninger har måttet få psykiatrisk krisehjelp. Han har invitert ekskjæresten Justin Timberlake til grillfest i sommer, dersom vi skal tro magasinet.

 

- Jamie har bønnfalt Justin om å komme på besøk til Britney, og Justin har sagt ja. Jamie håper at det å endelig treffe ham ansikt til ansikt, vil gi henne en avslutning. Han tror det kan være til stor hjelp for henne, sier kilden.

 

Nyheten kommer bare en måned etter at Timberlake gjorde narr av sin tidligere ungdomskjæreste. Da han introduserte Madonna til Rock & Roll Hall Of Fame, sa han: «Det har vært mange Madonna-wannabes, jeg har til og med dated et par av dem».

 

Timberlake og Spears var et par i fire år, fra 1998 til 2002. Ifølge magasinet OK! har Spears problemer med å legge Timberlake bak seg. Bladet hevder endatil at hun har viet et helt rom i huset sitt til bilder og minner fra tiden med Justin.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews