Timberlake fortsatt glad i Diaz

(10.04.2007, sist oppdatert 10.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Justin Timberlake er fortsatt svært glad i Cameron Diaz, og vil ikke la noen snakke nedsettende om henne. Britney Spears er derimot helt glemt.

Etter et langt forhold, som fire år regnes som i Hollywood, brøt Justin Timberlake og Cameron Diaz med hverandre tidligere i år. Men ifølge popstjernen er det ingen vonde følelser mellom dem.

 

- Det er vanskelig for meg å snakke om dette, for vi snakker om en person som jeg elsker og respekterer, sier han i et intervju med det engelske magasinet GQ.

 

Han poengterer videre at han aldri kunne finne på å snakke stygt om eksen sin, eller la det gå ustraffet hen dersom han hørte noen andre gjøre det.

 

- Dersom jeg hører noen si noe stygt om Cameron, har jeg et par ord å si dem, framholder han i magasinets mai-utgave. Til gjengjeld påstår han at tiden med Spears kun er et vagt minne.

 

- Helt ærlig, det er så lenge siden vi var sammen, sier han, og rister på hodet over at folk tolket det som om han sendte en kodet hilsen til Spears da han holdt takketale for sin Brit Award i februar. Under talen sa Timberlake: «Stopp drikkingen! Du vet hvem jeg mener. Jeg snakker til deg. Du blir sjuskete».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews