Tilstanden alvorlig for Britney

(01.02.2008, sist oppdatert 01.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears skal etter innleggelsen ved UCLA Medical Center torsdag ha blitt klassifisert som en pasient som er «G.D.», som står for «gravely disabled» - og betyr at hun er ute av stand til å ta vare på seg selv.

Kilder ved sykehuset sier til TMZ at det betyr at pasienten ikke kan ivareta sine egne basisbehov, som å skaffe seg mat, klær eller husly. Det er også en av kriteriene for tvangsinnleggelse.

 

Det har vært hevdet at hun har bipolar lidelse. Ifølge TMZ skal Spears ha tatt det stimulerende legemidlet Adderal, som brukes i behandlingen av AD/HD. Det ryktes å føre til vekttap, men kan også føre til søvnløshet. Hun skal også ha gått på store doser med avførende midler, og ble fotografert sist uke mens hun kjøpte en hel veskefull.

 

Flere helsearbeidere sier til nettstedet at Britney Spears nå er i en «manisk tilstand». Det tok også to timer fra hun ankom og til sykehuset ville skrive henne inn, fordi hun forårsaket dramatiske scener ved ankomst til sykehuset i totiden om natten.

 

Da hun roet seg ned, snakket hun om barna sine, og hvor urettferdig det var at hun ikke fikk ha dem. Til People sier venner av Kevin Federline at han var klar over innleggelsesplanene, som familien til Britney står bak, og «ønsker at hun ikke kommer ut før hun gjør fremskritt».

 

- Kevin ønsker at hun skal bli bedre. Han ønsker at hun skal være i sønnenes liv, og at de har et kjærlig forhold. Han ønsker at hun skal bli frisk så hun kan være moren de trenger og fortjener, sier vennen til People.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews