Take That ut mot Spears

(03.12.2008, sist oppdatert 03.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det gjenoppståtte britiske boybandet Take That sier det er skuffende at Britney Spears ikke sang live da hun besøkte Storbritannia.

Spears gjorde en opptreden under det britiske TV-showet «X Factor», og det skapte overskrifter om at den problemforfulgte sangeren ikke sang live, men i stedet mimet fram hele opptredenen.

 

Nå kritiserer gutta i Take That sangerens innsats i programmet som ble sendt lørdag 29. november. Hele 12,8 millioner seere fulgte «X Factor» denne kvelden og fikk med seg Spears nye hitlåt «Womanizer», skriver nettstedet ContactMusic.

 

- Jeg ser ikke poenget med Britney mer. Hun var helt tragisk under TV-showet. Hvorfor besøke et program for å mime?, sier Gary Barlow i Take That.

 

Bandkollega Howard Donald sier seg enig:

 

- Alle deltakerne i «X Factor» er så talentfulle og i stand til å synge og danse live. Så hvorfor var ikke Britney i stand til det? Det er jo hele poenget med showet, mimingen hennes så latterlig ut. Jeg tror ikke hun forstår opplegget. Hun var sannsynligvis tvunget til å gjøre det. Britney har trolig ikke hatt noe hun skulle ha sagt.

 

Take That er for tiden ute med albumet «The Circus», mens Spears slapp sitt «Circus»-album på bursdagen sin. Tirsdag 2. desember fylte hun 27 år.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews