Stor aktivitet på hjemmesiden til Spears

(19.10.2008, sist oppdatert 19.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Enda et tegn på at artisten Britney Spears virkelig har fått vind i seilene igjen, er at det endelig er aktivitet på hjemmesidene hennes.

Endelig svinger det rundt Spears igjen, på en positiv måte. Ikke bare er hennes nye singel «Womanizer» blitt en hit som topper listene i USA; en stor verdensturné er også under planlegging, melder accesshollywood.com.

 

Og da sier det seg selv at man må ha en nettside som fungerer.

 

De siste par årene har det vært stille på . Men nå er sidene relansert med blogg, videoklipp, musikksmakebiter, bilder og en spesiell velkomsthilsen.

 

- Jeg vil takke dere for all støtte, det betyr virkelig mye for meg. Og nå skal jeg ta dere med dit hvor ingen paparazzilinse får komme. Jeg vil oppdatere sidene med nye videoer og bilder, og masse annet kult, sier Spears i klippet mens hun ser inn i kameraet.

 

Spears nye album «Circus» lanseres tirsdag 2. desember.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews