Stevie Nicks: Britney og Lindsay vil angre

(25.04.2007, sist oppdatert 25.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den gamle Fleetwood Mac-stjernen Stevie Nicks (58) er helt overbevist om at Lindsay Lohan og Britney Spears vil angre på sin ville levemåte.

Selv misbrukte hun kokain til den store gullmedalje, og endte til slutt opp på avvenning for rusavhengighet på Betty Ford-klinikken

 

- Du angrer senere, det er hva jeg vil si til dem. Hadde jeg klart å ta meg sammen litt mer, kunne jeg gjort en bedre karriere. Jeg kunne ha laget noen flere virkelig gode album, fastslår Nicks til Blender.

 

Hun skrev og fremførte låta «Gold Dust Woman» til Fleetwood Mac-skiven «Rumours» (1977). Åpningsstrofene lyder slik: «Rock on, gold dust woman, Take your silver spoon, And dig your grave». Det var på en soloturné i Australia med Tom Petty og Bob Dylan i 1986 at Nicks skjønte hvor det bar hen og merket at stemmen hennes ble merket av kokainmisbruket.

 

Stevie Nicks, som kom seg på beina igjen, sier nå at hun tenker mest på Britney Spears:

 

- Jeg er mer bekymret for Britney enn for Lindsay, fordi jeg synes Lindsay er en seriøs skuespiller.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.198 sec - 1 pageviews