Spiller Britney Spears seg selv?

(27.10.2008, sist oppdatert 27.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears skal spille seg selv i en ny biografisk film, melder britiske tabloidaviser.

Det er ifølge Daily Mirror den britiske regissøren Phil Griffin, som blant annet har laget musikkvideoer for Amy Winehouse, som skal ha sagt ja til å lage filmen. Han står bak både «Rehab»- og «Back in Black»-videoen.

 

En anonym kilde sier til avisen at Britney-filmen vil bli «mørk og sterk», og også vil ta for seg popprinsessens problemfylte tilværelse de siste årene - inklusive den beryktede episoden der hun barberte sitt eget hode. Også rettssaken om omsorgen til sønnene hun har med eksmannen Kevin Federline vil bli tatt med.

 

Flere detaljer om filmen er ikke kjent, og det er usikkert om det dreier seg om samme prosjekt som Lynne Spears, mor til Britney, har vært i forhandlinger om og som er en filmatisering av hennes bok.

 

Britney Spears skal ha fått skuespillerblod på tann etter at hun medvirket i komedieserien «How I Met Your Mother», og fikk ros for innsatsen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews