Spears‘ forlovede blir medverge

(26.04.2012, sist oppdatert 26.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears forlovede, Jason Trawick, har nå rettens velsignelse til å opptre som medverge for sangerkjæresten.

Onsdag kom avgjørelsen, og Trawick får nå styre Spears‘ anliggender sammen med popsangerens far, Jamie Spears. Dermed har popsangeren to menn i livet sitt som skal ha sitt og si i saker som gjelder hennes private- og offentlige liv, hennes formue og juridiske saker.

 

Spears ba om at Trawick blir ført opp som medverge for noen måneder siden, etter at paret forlovet seg. De dukket sammen opp i retten tidligere i år, men popsangeren dukket ikke opp for høringen onsdag.

 

Helt siden februar 2008 har Britney Spears‘ far opptrådt i rollen som verge for datteren. Rettens beslutning om dette kom etter et mye omtalt sammenbrudd og innleggelser ved psykiatrisk sykehus.

 

Jamie Spears skal ifølge AP være begeistret for å ha fått en å dele ansvaret med. Trawick, som også har jobbet som Spears agent, var til stede i retten onsdag, men ville ikke gi pressen en kommentar i etterkant.

 

En kilde nær Spears understreker til magasinet People at sangeren har stor personlig frihet, til tross for at hun er umyndiggjort.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews