Spears vurderer å bli hjemmeværende

(23.04.2007, sist oppdatert 23.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Ifølge kilder er årsaken til at Britney Spears haler ut innspillingen av sitt mye imøtesette comebackalbum, at hun ikke orker å være så mye borte fra sønnene.

Spears føler et stort press på seg får å komme tilbake som popartist, etter to fødsler, rehabilitering og en opprivende skilsmisse, sier venner som står henne nær.

 

Men sangeren holder igjen, fordi hun ikke klarer å være lenge borte fra sønnene; 19 måneder gamle Sean Preston og sju måneder gamle Jayden James.

 

Spears ga uttrykk for sin morskjærlighet da hun var ute og shoppet klær til guttene i Los Angeles-forretningen Glen Kids.

 

- Britney sier at Sean og Jayden er hennes livs kjærlighet, og at hun nyter hvert sekund sammen med barna. Hun var svært ivrig da hun plukket ut klær til guttene, noen designerjeans og andre klær, sier en kilde ifølge nettstedet X17.

 

Kilden forteller videre at popartisten snakket om at hun helst vil være hjemmeværende.

 

- Hun sa - så alle kunne høre det - at hun ikke ser fram til å begynne å jobbe igjen. Et nytt album vil bety masse PR-jobbing og reising, og det er ikke Britney klar for.

 

Spears skilte seg fra Kevin Federline i november i fjor, bare uker etter at deres andre sønn, Jayden James, kom til verden. Siden har hun vært en gjenganger i den kulørte pressen, takket være uortodoks oppførsel og mye festing. Spears selv hevder hun har lidd av fødselsdepresjon, mens andre kilder mente hun utviklet et alkoholproblem.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews