Spears vil blidgjøre fansen

(05.01.2007, sist oppdatert 05.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears-fansen lukker fansider og uttrykker skuffelse over henne. Nå lover popsangerens manager bot og bedring.

Etter den harde festingen, truseløse paparazzibilder og nye venninner som Paris Hilton, er den tidligere tilhengerskaren til Britney Spears lei. En stor fanside er nedlagt og mange fans har åpent gitt uttrykk for skuffelse etter «metamorfosen».

 

Nå lover Britney Spears, som måtte på «hvilehjem» (et spaanlegg i Arizona) etter knallhard festing - og påfølgende kollaps - bedring.

 

Spears manager Larry Rudolph sier: - Hun forstår det som skjer, og kaller denne perioden for «rocky moment». Britney vet hva hun må gjøre nå.

 

Han sier videre ifølge BreakingNews. ie at han ikke forsvarer oppførselen hennes, men mener ryktene rundt nyttårsaften - og kollapset - er sterkt overdrevet:

 

- Hun ble trøtt og vi tok henne med tilbake til rommet hennes. Nå verserer det rykter om kollaps og besvimelse. Jeg kan forstå at fansen blir skuffet når de hører dette. Men Britney er svært motivert og ønsker å komme tilbake. Og hun ser det som en utfordring når enkelte fans begynner å tvile på henne. Hun har så stor respekt for fansen og ønsker å vise dem at hun kan komme tilbake. Før dere vet ordet av det, er hun tilbake på toppen, spår han.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews