Spears turnerer som planlagt

(04.02.2009, sist oppdatert 04.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears sier at hennes kommende Circus-turne vil gå som planlagt.

Sangeren er «henrykt» over alle konsertene, og vil få følge på de 33 stoppestedene av sine to små sønner, Sean Preston (3) og Jayden James (2).

 

- Britney er så fornøyd med å starte sin turne. Hun har kost seg under alle prøvene og ser fram til å opptre for publikum. Både Sean Preston og Jayden James vil faktisk slå følge med Britney gjennom hele turneen. The Circus sparker i gang i New Orleans tirsdag 3. mars, fremgår det av en blogg på Britneys offisielle nettside.

 

Tidligere denne uka ble det meldt at turneen «The Circus Starring Britney Spears» ville bli avlyst om hennes eksmann Kevin Federline - som har omsorgsretten til hennes to barn - nektet å la guttene bli med den 26 år gamle sangeren.

 

Britney Spears har gått med på å betale eksmannen Kevin Federline 4.000 dollar uka under turneen så han kan være nær barna, selv om det blir hevdet at hans advokater er imot tanken.

 

Etter å ha opptrådt i Nord-Amerika, skal Spears holde åtte konserter i Londons O2 arena i juni.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.230 sec - 1 pageviews