Spears tilbys rolle i Sex og singelliv-film

(15.01.2009, sist oppdatert 15.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Popfenomenet Britney Spears er ikke fremmed for filmkamera. Og nå skal hun være aktuell for en rolle i den neste Sex og singelliv-filmen.

Ifølge magasinet Heat er det Sarah Jessica Parker, som spiller Carrie i serien og filmen, og som produserer filmene, som vil tilby den problemforfulgte artisten en rolle.

 

Det har vært nye snakk om at filmen «Sex og singelliv» skulle få en oppfølger, etter at den ble en populær filmfarsott over store deler av verden.

 

Spears skal være tiltenkt rollen som Carries slektning som kommer flyttende til New York for å friste lykken i The Big Apple.

 

I den første filmen spilte Jennifer Hudson rollen som Carries assistent.

 

Britney Spears medvirket i komedieserien «How I Met Your Mother» i fjor, og fikk ros for innsatsen. Tidligere har unge Spears også medvirket i langfilmen «Crossroads», samt at hun hadde en liten gjesterolle i komiserien «Will & Grace».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.323 sec - 1 pageviews