- Spears takler «X Factor»

(22.05.2012, sist oppdatert 22.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kilder nær popartisten Britney Spears sier hun ser fram til å være dommer i amerikanske X Factor - og at hun synes premissene og kravene er overkommelige.

Spears, som har rukket å runde 30 år og er forlovet med manageren Jason Trawick, gleder seg til å mønstre på som dommer i «X Factor» sammen med Demi Lovato, L.A. Reid og Simon Cowell.

 

Spears er ikke bare kjent som popartist. Hun er også kjent for et meget offentlig sammenbrudd for noen år siden. Det spekuleres derfor i om hun egentlig er sterk nok for den krevende og profilerte rollen som dommer.

 

En kilde sier imidlertid til RadarOnline: - Britney er svært oppmerksom på hva skeptikerne sier om henne. Hun er ivrig etter å bevise for alle at hun ikke bare er en tullete blondine. Hun har alliert seg med Jason, som vil være sammen med henne til en hver tid i løpet av innspillingen.

 

- Britney har forhørt seg om prosessen og søkt råd hos Simon (Cowell) om hvordan hun kan bli best mulig som dommer. Hun er oppmerksom på kommentarene der ute. Men hun bryr seg ikke. Hun tar det ikke alvorlig. Hun gleder seg bare til at publikum kan få se en ny side av henne og bevise at kritikerne tar feil av henne.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews