Spears snakker om tenåringsgraviditeten

(03.02.2012, sist oppdatert 03.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Jamie Lynn Spears ble gravid som 16-åring. Sammen med tenåringskjæresten Casey Aldridge fikk hun datteren Maddie.

Og selv om Britney Spears lillesøster ikke hadde planlagt graviditeten i 2007, mener hun i dag at hun er akkurat der hun skal være.

 

- Casey var min første kjærlighet. Siden den dagen jeg så ham, ville jeg bare gifte meg med ham og være sammen med ham for alltid, sier yngste blad Spears til magasinet Glamour. Hun forklarer hvorfor hun valgte å bære fram barnet:

 

- Jeg måtte ta det valget som gjorde at jeg klarte å sove hver natt.

 

På tiden rundt graviditeten var Jamie Lynn Spears blitt TV-stjerne og hun hadde en ledende rolle i en populær amerikansk ungdomsserie. Hun sier: - Jeg følte ansvar rettet mot de unge jentene og mødrene deres som sannsynligvis ble skuffet over meg. Det beklager jeg. Men jeg forsøkte ikke å gjøre tenåringsgraviditet til noe glamorøst. Alle får tildelt noen kort. Dette var mitt valg og slik jeg valgte å spille dem. Men hatefulle kommentarer såret. Jeg gjorde så godt jeg kunne.

 

I dag er Jamie Lynn Spears alenemor men får god støtte fra barnefaren.

 

- Jeg har vært på date noen ganger, men er først og fremst mor. Og inntil jeg føler noe virkelig seriøst for noen, skal ingen mann bli introdusert for min datter.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews