Spears-søstrene omgitt av bryllupsrykter

(25.08.2010, sist oppdatert 25.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Nå er ryktebørsen i gang for Britney Spears, som påstås å være på vei til alters igjen.

Ifølge magasinet OK! er Britney Spears i full gang med å planlegge et bryllup med sin manager og kjæreste, Jason Trawick. Og for å sette en ekstra spiss på historien, mener magasinet at det ligger an til et dobbeltbryllup. Det påstås nemlig at også lillesøster Spears, Jamie Lynn, har giftemål i tankene.

 

Det skal ha vært under en konsert i Los Angeles med Lady Gaga at Britney fikk den briljante ideen, heter det videre. Der skal hun ifølge kilder ha foreslått å slå to fluer i en smekk - og få både Jason og Casey Aldridge opp til alteret under en og samme seremoni.

 

Ifølge en kilde spøkte Spears om en storstilt Hollywood-affære - med to overdådig pyntede bruder. Og søstrene skal ikke ha klart å la være å snakke om «drømmebryllupet» på hele veien hjem, ifølge kilden.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears og Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews