Spears rettssal-besøk kan ta slutt

(17.07.2008, sist oppdatert 17.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears sine besøk i rettssalen kan gå mot en slutt.

Nå er hennes siste rettshøring i den pågående omsorgsrettssaken utsatt, noe som har utløst spekulasjoner om at hun kan være i ferd med å komme til enighet med sin eksmann Kevin Federline.

 

Sangerens advokater skulle opprinnelig ha stilt for retten tirsdag denne uka for en høring som tok sikte på å avgjøre omsorg og besøksrett til parets to små barn.

 

Men en ansatt ved domstolen i Los Angeles har bekreftet at møtet nå er utsatt til fredag og sladrenettstedet TMZ mener det innebærer at konkrete samtaler er forestående.

 

Spears fikk permisjon til å tilbringe natten sammen med sine barn som følge av en tre timer lang høring i Los Angeles i forrige måned.

 

Paret har vært i rettstvist om omsorgen for sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1) siden de gikk fra hverandre i november 2006.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews