- Spears reiser hjem til jul

(21.12.2012, sist oppdatert 21.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears skal feire sørstatsjul med familien sin, forteller kilder til New York Post.

Etter en hektisk tid som «X Factor»-dommer har Britney Spears planer om en rolig julefeiring med forloveden Jason Trawick og sønnene hun har fra et tidligere ekteskap, Sean Preston (7) og Jayden James (6).

 

Gjengen skal ifølge avisen sette kursen til Kentwood og Louisiana i julen for å være sammen med resten av Spears-klanen, det vil si mamma og søster Spears.

 

Samme kilde melder at Spears planlegger å holde lav profil når hun ankommer hjembyen, og at hun håper å få slappet skikkelig av etter den hektiske tiden ved Simon Cowells side i den TV-sendte talentjakten «X Factor».

 

Foreløpig er det ikke klart om Spears (31) skal fortsette som dommer i neste sesong av serien. Hun skal visst nok bruke ferien på å bestemme seg. Kilden sier:

 

- Hun har virkelig elsket å jobbe sammen med deltakerne men hun har til gode å bestemme seg vedrørende neste sesong.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews