Spears planlegger selvbiografi

(20.01.2009, sist oppdatert 20.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Popstjernen Britney Spears skal være i full gang med planleggingen av en selvbiografi.

Spears vil fortelle sin fans om sitt fargerike liv - i bokform. Ifølge den britiske tabloidavisen Daily Mirror har hun allerede undertegnet en bokavtale - og skal få 14 millioner dollar, som tilsvarer nærmere 100 millioner norske kroner, for jobben.

 

27 år gamle Spears ankom rampelyset i 1992, da hun mønstret på det amerikanske TV- og musikkonseptet Mickey Mouse Club. Som 17-åring lanserte hun et soloalbum, som blant annet inneholdt storhiten «Baby One More Time». Snart var hun en av verdens mestselgende popartister.

 

De tre siste årene har det stormet rundt artisten, som blant annet har fått to barn, giftet seg og skilt seg to ganger - og ligget i en rettslig strid om omsorgen for sønnene samt om råderetten for sine egne økonomiske midler. Faren hennes er utnevnt som verge for unge Spears, som for tiden gjør suksess med et nytt album og planlegger stor turne.

 

En kilde sier til The Mirror: - Det har vært en hel rekke uoffisielle biografier om Britney, men hun har aldri selv gått med på å skrive sin historie - før nå. Noe av det hun sitter på, er rene dynamitten. Hun skriver dagbøker så hun har det meste nedskrevet allerede. Dersom avtalen går i boks, vil hun skrive mellom tre og fem bøker i løpet av det neste tiåret. Det er en av de mest lukrative bokavtalene i underholdningshistorien.

 

I fjor slapp Britney Spears mor, Lynne Spears, biografien «Through The Storm», hvor hun skriver om datterens oppvekst og hvordan hun klarte å komme seg inn i underholdningsindustrien.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere09.02.2009 13:13
Dere sier hun er lesbisik ? hvor får dere det fra ? ! ÅÅÅH , dere er stein ass !
;S Hun har jo en mannekjæreste så hvorfor hakker dere ned på henne ?????

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews