Spears-paparazzi arrestert

(23.07.2008, sist oppdatert 23.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Å henge rundt kjendisers bosteder for å ta bilder er ikke alltid like lurt. Det erfarte to paparazzifotografer i Los Angeles denne uka.

De to hadde parkert utenfor huset til Britney Spears mandag i Los Angeles, og ble siktet for å ha oppholdt seg ulovlig på en vei som bare skal benyttes av brannvesenet.

 

De ble bedt om å flytte bilen, men da politiet kom tilbake 45 minutter senere, sto de på samme sted og ble umiddelbart arrestert, melder nyhetsbyrået AFP.

 

Fotografene ble brakt inn til en politistasjon der de ble bøtelagt og senere løslatt. Bilen ble tauet inn og beslaglagt av politiet.

 

Gata der arrestasjonen fant sted skjedde nær hjemmet til Spears i Studio City i Los Angeles, en vei ofte blir benyttet av paparazzi og journalister som forsøker å få et glimt av den 26 år gamle artisten.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.303 sec - 1 pageviews