Spears og Timberlake snakker sammen

(20.03.2007, sist oppdatert 20.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears er ifølge rykter desperat etter å få besøk av sin første kjærlighet, Justin Timberlake, mens hun er inne til rehabilitering.

Popstjernen, som for tiden er inne til behandling for rusproblemer og depresjoner ved Promises-klinikken i Malibu, har tryglet sin ekskjæreste Justin Timberlake, som for tiden herjer hitlistene med låten «What Goes Around», om å komme på besøk. Hun skal spesielt ha bedt ham om å være sammen med henne på et møte i regi av Anonyme Alkoholikere som støttespiller.

 

Mobiltelefoner er forbudt på klinikken, mens Spears har angivelig klart å smugle med seg et eksemplar. En kilde sier til det amerikanske magasinet Star: - Hun satt i et skap og snakket med en fyr hun kalte Justin, og hun bønnfalte vedkommende om å bli med henne på et møte med Anonyme Alkoholikere 7. mars i Santa Monica. Hun gjentok: «Kom igjen, Justin, vær så snill!».

 

Justin skal ha tilbudt seg å komme på en visitt sist måned, men Spears mor skal ha ment at det ville bli en for stor distraksjon for datteren. Popsangeren har også sendt et brev til sin eks, med teksten: «Jeg ønsker det beste for deg, bli frisk og kom tilbake som den Britney jeg kjente». Spears skal ha grått da hun fikk brevet, og nå ryktes det at tobarnsmammaen skal ha fått noen romantiske ideer om den nysingle sangeren, som brøt med Cameron Diaz rundt juletider.

 

Timberlake er også en av de få som støtter ekskjærestens nye frisyrevalg: Han innrømmer ifølge The Sun at han ble overrasket da han så hennes barberte hode, men tilføyde: - Det var et smart valg. Hun begynner på nytt, rydder opp seg selv. Hun tar en sjanse.

 

Timberlake slo igjennom som soloartist i 2002, etter først å ha vært mest berømt som Britney Spears kjæreste og som medlem av boybandet ?N Sync. Han og Britney møttes allerede som 11-åringer i Mickey Mouse Club, men Spears dumpet ham i begynnelsen av 2002.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews