Spears og Phillippe festet sammen

(18.05.2007, sist oppdatert 18.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

To «skadeskutte» og nysingle stjerner fant hverandre nylig på nattklubben Les Deux i Hollywood.

Britney Spears forsøker for tiden å komme tilbake som popartist, og gjør en rekke mindre show rundt om i USA. Og sangeren, som nylig avsluttet et opphold ved avrusningsklinikken Promises i Malibu, har også begynt å frekventere nattklubber igjen, dersom vi skal tro nettstedet X17.

 

Og da hun tok seg en helaften tidligere denne uka, brukte hun natten til å danse tett med Ryan Phillippe, som ble dumpet av Reese Witherspoon etter rykter om utroskap fra Phillippes side.

 

- Britney var ute med venner og en sikkerhetsvakt, de holdt til i klubbens VIP-avdeling. Hun så veldig glad ut. Ryan var også sammen med henne, og de forlot stedet omtrent samtidig, sier en kilde til X17.

 

Britney Spears hadde for anledningen en rød, gjennomsiktig topp med leopardmønstret BH under, og hadde for anledningen valgt en parykk med langt, lyst hår.

 

Britney Spears og Ryan Phillippe ble begge skilt i fjor, og i senere tid har Spears blitt koblet til musikeren Howie Day. Ryan Phillippe på sin side har vært å se med en rekke kjente og ukjente kvinner etter at han ble singel. Blant annet er det blitt hevdet at han nylig tilbrakte en natt med Ashlee Simpson - etter at han møtte henne på nettopp Les Deux.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews