Spears og Federline sammen igjen?

(13.06.2007, sist oppdatert 13.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears har vært i bedre humør enn på lenge. Venner forklarer det med at det går mot gjenforening mellom popstjernen og hennes eksmann, Kevin Federline.

Spears skal selv ha avslørt til venner og familie at hun og Federline er i ferd med å finne sammen igjen.

 

- Da hun var på ferie i Mexico, var hun i strålende humør. Hun erkjente at det kommer av at hun og Kevin sakte, men sikkert begynner å finne tonen. Og det er ikke bare vennskapelige følelser som blomstrer. Det er for tiden svært amorøst mellom eksparet, hevder en kilde til avisen News Weekly.

 

I mars var skilsmissen mellom de to et faktum, og Britneys venner, som i måneder har støttet popstjernen og hørt henne snakke nedsettende om Kevin, skal være i sjokk over beskjeden. Kilden sier videre:

 

- Hver gang Kevin leverer sønnene hos Britney, blir han der i flere timer - ofte over natten.

 

Ifølge kilder har de siste ukene vært preget av hemmelige møter og tårefylte samtaler, og nå går det mot full forsoning.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews