- Spears og Federline finner sammen igjen

(25.09.2008, sist oppdatert 25.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears og Kevin Federline var gift i tre år, fra 2004-2007. - Nå prøver de å finne tilbake til hverandre igjen, sier en kilde.

De to går angivelig i terapi sammen, og målet er først og fremst å få til et bra samarbeide om de to sønnene de har sammen. Men en kilde mener eksparet også prøver å finne tilbake til hverandre. De har blant annet forsøkt seg på et par formelle dater, skriver den amerikanske avisen National Enquirer.

 

- Britney er så glad. Hun sluttet aldri å elske Kevin og håper de skal finne tilbake til hverandre. Kevin elsker fortsatt Britney, og dersom terapien fungerer kan de komme til å flytte sammen igjen om seks måneder, hevder en kilde.

 

Og når Britney Spears legger ut sitt Los Angeles-hjem for salg, er det med tanke på å flytte nærmere Kevin Federline og sønnene, hevder kilden videre.

 

- Dersom alt går bra, flytter de kanskje inn i nytt hus sammen, mener kilden.

 

Og mens ryktene summer, har Spears akkurat fullført innspillingen av en musikkvideo til singelen «Womanizer», som blir første smakebit fra det kommende sjette studioalbumet hennes, «Circus».

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews