Spears og Cyrus støtter homofile ekteskap

(23.04.2009, sist oppdatert 23.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Tenåringsidolene Britney Spears og Miley Cyrus vader ut i debatten om homofile ekteskap.

Begge støtter ekteskapsinngåelser mellom par av samme kjønn.

 

Støtten kommer etter at Miss California, Carrie Prejean, i løpet av helgens finale i Miss USA uttalte at ekteskapet skulle være mellom en mann og en kvinne. Det skapte store bølger.

 

Både Britney Spears og Miley Cyrus har nå brukt internett for å fortelle hvor de står i debatten. Spears skriver på sin Twitter-side: «Kjærlighet er kjærlighet! Folk må få være sammen med den som gjør dem lykkelig.»

 

Også Miley Cyrus, som er aktiv kristen, tar bladet fra munnen, og skriver på sin Twitter-side: «Jesus elsker deg og din partner og vil at du skal vite hvor mye han bryr seg om deg. Det er som om en far ikke skulle elske sin sønn fordi han er homofil, noe som er både galt og trist. Alle fortjener å være lykkelig».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.194 sec - 1 pageviews