Spears lærer sønnene dans

(20.09.2012, sist oppdatert 20.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

X Factor-dommer og artist Britney Spears mener sønnene er store nok til å lære seg noen dansetrinn.

Popsangeren avslører at hun ofte danser med de to sønnene hun har med eksmannen og danseren Kevin Federline. Guttene, Sean Preston (7) og Jayden James (6) har altså litt av hvert å slekte på, ettersom mor Spears også er en habil danser.

 

Hun kaller guttene for naturtalenter, og sier hun har laget danser til Snap-låten «Rhythm Is A Dancer» og Justin Biebers «Baby» til dem. Hun sier til magasinet Elle: - Jeg må guide dem litt, men for det meste husker de trinnene. De elsker å danse.

 

Sean Preston skal også ha gitt uttrykk for at han ønsker seg et liv i rampelyset, men Spears, som har opplevd berømmelsens skyggesider, er usikker på om hun ønsker det for ham. Hun sier: - Jayden er for ung til å være interessert, men Sean Preston, han elsker å danse, elsker å være i sentrum. I mange situasjoner er det mødre og fedre som presser barna på audition, for barna er for unge til å vite hva de går til. Ser du en barnestjerne, så er det mye på grunn av foreldrene at de er der.

 

Hun legger til: - Men dersom de elsker å opptre, danse og å være på scenen, dersom det er dette de vil, så kan du jo ikke holde dem unna scenen og drømmen. Men det er viktig å huske på hvor hardt det er i denne bransjen.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews