Spears-kilde avviser brudd

(02.12.2009, sist oppdatert 02.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

En kilde nær popsangeren Britney Spears sier at det slett ikke er knute på tråden mellom artisten og hennes agentektemann Jason Trawick.

Nye meldinger fra amerikansk og australsk sladrepresse vil ha det til at kjærlighetslivet til den mye prøvede Britney Spears har dårlige kår igjen.

 

Angivelig skulle stjernen, som for tiden turnerer i Australia, ha fridd til kjæresten da han besøkte henne i Australia - men fått nei, melder magasinet People.

 

Men at Trawick nå har returnert til Los Angeles har ifølge en kilde slett ikke med dårlig stemning å gjøre.

 

- At Jason har flydd fra Australia i hui og hast etter å ha sagt nei til et friere, er oppspinn fra ende til annen, sier kilden, og legger til: - Det var aldri noe frieri.

 

Om paret, som har holdt sammen i seks måneder, sier kilden videre til People:

 

- At Jason dro tilbake til Los Angeles har med logistikk å gjøre. Jason brukte mer tid i Australia enn opprinnelig planlagt. De er veldig, veldig lykkelige.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews