Spears kan få egen TV-serie

(28.03.2008, sist oppdatert 28.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Etter all rosen for innhoppet i TV-serien «How I Met Your Mother», snakkes det nå om at Britney Spears kan få sin egen TV-serie.

Popstjernen, som de siste par årene har fått mest oppmerksomhet for sin psykiske helse og omsorgstvisten om sønnene, kan gå en solid TV-karriere i møte, skriver National Enquirer.

 

Spears gjorde det så bra da hun gjestet komiserien «How I Met Your Mother» nylig, at hun nå kan bli tilbudt en egen TV-serie, mener den ikke alltid like etterrettelige avisen.

 

New York Daily News sin anmelder syntes sangeren beviste at hun takler skuespillerfaget svært godt, og at hun var søt og troverdig i rollen.

 

CBS-produsenter skal ha blitt så imponert etter innsatsen at de nå vurderer å tilby henne et eget show. Tanken er å la Spears få gjøre flere gjestestunt i serien, for deretter å gi henne en egen spin off-serie.

 

- Britney gjorde en kjempejobb i rollen som den søte og morsomme resepsjonisten. Det var ikke livepublikum i studio, innspillingssettet føltes trygt slik at hun virkelig klarte å konsentrere seg, sier en kilde i CBS til National Enquirer.

 

Sangerens gjesterolle ga serien det høyeste seertallet så langt, skriver entertainmentwise.com.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews