Spears kan dukke opp komiserie

(21.09.2007, sist oppdatert 21.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Spekulasjonene og ryktene rundt den problemforfulgte popsangeren Britney Spears vil ingen ende ta.

Etter dager med nyheter om advokater og managere som forlater «det synkende skipet» Britney Spears, samt en offentlig kamp om omsorgen for barna hun har med Kevin Federline, ser det endelig ut til at en gledelig nyhet har dukket opp for Britney Spears.

 

Popsangeren sies å ha vært knust etter en heller lite imponerende opptreden under årets MTV Video Music Awards. Og nå trenger hun noe som muntrer henne opp. Og kanskje kan en rolle i en komiserie være midt i blinken? Hun er i alle fall aktuell for en rolle i en kommende sådan.

 

Dersom Spears får rollen, skal hun spille mot TV-komedieveteranen Matthew Perry - kjent fra den umåtelig populære «Venner for livet»-serien.

 

Perry har rollen som en forretningsmann i den nye serien. Når han møter ei jente, og spør henne om hun vil gifte seg med ham for å hjelpe karrieren hans, er det duket for forviklinger.

 

Og Spears skal være blant TV-produsentenes favoritter. - Det er noe med henne som slår an hos publikum, sier en kilde ifølge bransjebladet Variety.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


ME
23.09.2007 18:51
herregud britney vil bare ha PR.. hun kommer med masse rart som aldri vil skje!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.290 sec - 1 pageviews