Spears inngikk forlik med tidligere livvakt

(14.09.2012, sist oppdatert 14.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears har kommet til veis ende i saken der en tidligere livvakt saksøkte henne for seksuelt krenkende atferd, samt hevdet at hun var uskikket som mor.

Britney Spears har inngått forlik med den tidligere livvakten, melder E! News. Detaljer om avtalen mellom Spears og Frenando Flores har imidlertid ikke lekket ut.

 

Forliket setter strek for den toårige saken, hvor Flores blant annet hevdet at Spears hadde blottet seg for ham. Han hevdet videre at hun var en dårlig og tidvis voldelig mor for guttene Sean Preston og Jayden James.

 

Britney Spears er for fullt i rampelyset igjen i USA, som dommer i TV-konseptet «X-Factor». Spears er ikke bare kjent som popartist. Hun er også kjent for et meget offentlig sammenbrudd for noen år siden. Derfor var mange spent på hvordan hun ville takle offentligheten. Simon Cowell, som deler dommerpanel med henne i «X Factor», mener Spears‘ har bein i nesten. Han beskriver henne som fryktløs og sier han ofte lar seg imponere:

 

- Jeg tror hun koser seg med å gjøre noe annet enn å stå på scenen. Jeg tror også hun liker å være del av et team, sier han blant annet om relativt nyforlovede Spears.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews