Spears i Pussycat Dolls-video

(05.06.2008, sist oppdatert 05.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears skal være med når det amerikanske sang- og dansekonseptet Pussycat Dolls spiller inn ny video.

Den problemforfulgte sangeren ble observert i Burbank, California, i går, hvor hun møtte Pussycat Dolls-jentene. En kilde sier ifølge sladrenettstedet Female First: - Hun gjør en gjesterolle i deres nye video.

 

Britney Spears har hengt seg på pusekattene før, da hun en gang fikk dem til å underholde i bursdagen til hennes eldre bror.

 

Den kommende videoen er siste «bragd» ut for 26 år gamle Spears, som etter sammenbruddet i januar synes å ha fått kontroll over livet sitt igjen.

 

Hun har vært i samtaler om å gjøre mer TV, etter en særdeles vellykket gjesteopptreden i den populære amerikanske TV-serien «How I Met Your Mother». En kilde sier: - Britney har hatt et møte med Roy Bank, presidenten i Merv Griffin Entertainment. Det var et seriøst møte, hvor de diskuterte ulike programideer - inkludert et nytt musikkshow.

 

Det har også versert rykter om at Spears er tilbudt å gjøre et Las Vegas-show samt rollen som Sandy i en ny Broadway-oppsetning av musikalen «Grease».

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews