Spears har ingen platehevn-plan

(16.05.2007, sist oppdatert 16.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears vil ikke bruke sitt nye album til å utbasunere hva som gikk galt mellom henne og Kevin Federline.

Mange artister tar et oppgjør med eksen med sine låter. Eksempelvis tok Justin Timberlake opp bruddet med Britney Spears i låten «Cry Me A River». Men Spears, som for tiden planlegger et større comeback etter to barnefødsler og en opprivende skilsmisse, har ingen planer om å gjøre noe lignende mot eksmannen Kevin Federline.

 

Sangeren jobber for tiden med et nytt studioalbum sammen med produsenten Nate «Danja» Hills, som er en av Timbalands elever.

 

- Hun har ikke latt noe av det hun har opplevd privat i det siste komme til uttrykk i musikken. Hun hadde ikke behov for å slippe alt dette ut. Hun sier hun bearbeider det på andre måter, sier Hills til MTV.

 

Samtidig har Britney Spears begynt å opptre med små show rundt om i USA. Hun har opptrådt både i California og i Las Vegas tidligere denne måneden, og nå tar hun det 15 minutter lange showet videre til Orlando og Miami.

 

Spears skal opptre på House of Blues i Orlando lørdag kveld og på klubben Mansion ved Miami Beach på søndag.

(©NTB)

 




Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews