Spears gjorde det slutt med paparazzi

(04.03.2008, sist oppdatert 04.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det skal være slutt mellom popsangeren Britney Spears og hennes kjæreste de siste tre månedene.

Storparten av Los Angeles? paparazzifotografer har fotfulgt Britney Spears det siste året, selv om en av dem til slutt fikk jobben opp i halsen - og sluttet. Nick Stern, som fotograferte for bildebyrået Splash, fikk nok av å jage etter den psykisk syke popsangeren, og gikk ut og oppfordret alle andre paparazzier til å stoppe jakten på Britney.

 

Britney Spears selv har uttalt at hun betrakter flere av fotografene som venner, og før jul i fjor slo hun seg sammen med en av dem, britisk-pakistanske Adnan Ghalib (35).

 

Mange har trukket Ghalibs hensikter i tvil, men etter en tid ble han akseptert av Spears familie og selv hevder han at han ikke har tenkt å utnytte relasjonen økonomisk ved å selge bilder av Spears.

 

Nå skal det imidlertid være over og ut for Ghalib, melder britiske Daily Mail. Tabloiden hevder Spears har satt en stopper for romansen etter at hun fant tekstmeldinger med avslørende innhold fra en annen kvinne på Ghalibs mobiltelefon.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


hannah montana
05.03.2008 13:31
hun bare suger!!!!!!!!
skalla dame!!!!!!

hasdfjik
05.03.2008 13:33
i wil ha sex med deg.

HOT HOT

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews