Spears gir mor besøksforbud

(26.06.2007, sist oppdatert 26.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den bitre striden mellom Britney Spears og hennes mor Lynne Spears har tilspisset seg.

Nå vil Britney ha advokathjelp og slik sørge for at Lynne verken får besøke henne eller sønnene Sean Preston og Jayden James, skriver nettstedet Female First.

 

Spears skal være svært bitter fordi moren var en av dem som sørget for å få henne lagt inn til rehabilitering tidligere i år. Spears selv har hevdet at hun slett ikke var i ferd med å utvikle alkoholisme, men snarere led av fødselsdepresjon - og kunne trengt støtte fra venner og familie i stedet for å bli skysset inn på et rehabiliteringssenter i Malibu, California.

 

Nå skal hun ha gjort klart alle papirene som skal hindre moren i å oppsøke henne.

 

Et av argumentene Spears bruker for å få igjennom kravet om besøksforbud, sies å være at Lynne Spears går på reseptbelagte medisiner, og at datteren synes dette gjør henne lite egnet som «barnevakt».

 

Lynne Spears skal ha vært en flittig gjest hos Kevin Federline mens datteren var til rehabilitering, og hun samarbeidet med Spears? eks-mann om omsorgen for guttene mens Spears var borte. Britney følte alliansen mellom eksmannen og moren som et stort svik, skriver Female First videre.

 

Lynne Spears selv hevdet nylig at forholdet til datteren er i ferd med å bli bedre. Hun sa også at det var leit at hele verden var vitne til problemene datteren sliter med.

 

- Britney Jean Spears er den søteste, mest følsomme og elskelige av alle mine barn. Hun er bare inne i en fase hvor hun må finne ut av ting, uttalte moren ifølge nettstedet X17Online.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews