Spears fronter undertøy

(19.02.2010, sist oppdatert 19.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears blir nå den amerikanske kleskjeden Candie?s ansikt utad igjen.

Det er ikke første gang Spears slår et slag for Candie?s klær - men sist hun troppet opp lettkledd for kjeden ble det hevdet at bildene ble bearbeidet elektronisk - for at hun skulle se best mulig ut. Slik er det ikke denne gangen. For etter en omfattende verdensturné, som telte 97 konserter, er Spears i toppform, melder The Sun.

 

Tobarnsmoren viser blant annet fram undertøy i den nye kampanjen der tre av verdens mest ledene fotografer, Annie Leibovitz, Mark Seliger og Terry Richardson, har stått bak kamera.

 

28-årige Spears er blant annet utstyrt med en stor, rosa bamse på noen av undertøysbildene Richardson har tatt. På andre bilder ser vi popstjernen sitte henslengt i Moulin Rouge-aktige omgivelser i et omkledningsrom.

 

Fotograferingen fant sted i Hollywoods Paramount Studios nylig. Og om å bli fotografert av den verdensberømte trioen, sier Spears ganske enkelt: - Jeg er beæret over å få jobbe sammen med dem for Candie?s siste kampanje.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews