Spears forelsket i livvakten

(13.07.2007, sist oppdatert 13.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Siste nytt i historien om popstjernen Britney Spears, er ifølge sladrepressen at hun har kastet seg i bodyguardens armer.

Det høres ut som en scene fra filmen «The Bodyguard» der det slår gnister mellom Kevin Costner og Whitney Houston, men angivelig er dette en historie fra virkeligheten: Popsangeren Britney Spears og livvakten hennes skal ha blitt forelsket i hverandre.

 

De to er blitt observert på romantiske middager sammen, og det er visstnok slik at den unge vakten ikke viker fra Spears sin side - selv etter arbeidstids slutt.

 

Onsdag 4. juli ble de sett mens de spiste på et Los Angeles-hotell, og dagen etter så de på musikalen «Wicked» sammen. Og det var tydelig at livvakten ikke bare var der i egenskap av jobb, mener nettstedet Female First.

 

De to så bare 45 minutter av forestillingen, ettersom Spears har sett showet en rekke ganger allerede. I stedet dro de til Los Angeles-hotellet Chateau Marmont, hvor de startet på en drinkrunde.

 

- Britney fniste og kysset Damon og han strøk henne ømt på kinnet, sier et øyevitne til magasinet Us Weekly.

 

Søndag fulgte mannen Spears og sønnene hennes til kirke. Britney bar den 10 måneder gamle Jayden James, mens bodyguarden bar snart to år gamle Sean Preston og trøstet ham faderlig da han begynte å gråte.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews