Spears flørter på rehab

(15.03.2007, sist oppdatert 15.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den hardt prøvede popsangeren Britney Spears, som for tiden er inne til rehabilitering, har angivelig fått en ny flamme.

En rockemusiker ved navn Jason Filyaw (33) skal være 25 år gamle Spears nye kjærlighet.

 

Hun befinner seg for tiden på rehabiliteringssentret Promises i Malibu etter et par måneder med hard festing - behørig dokumentert av kulørt presse verden over.

 

Det var under et møte i regi av Anonyme Alkoholikere at popsangeren falt for rockemusikeren, som er gitarist i rockebandet Riva.

 

Ifølge den ikke alltid etterrettelige amerikanske publikasjonen National Enquirer, er forholdet allerede så seriøst at Spears planlegger å bli samboer med sin nye flamme så snart hun har avsluttet rehabiliteringen.

 

En kilde sier: - Britney forguder Jason. Han har gitt henne styrke. Hun er overbevist om at Jason kan hjelpe henne gjennom rehabiliteringen, for han har gått gjennom nøyaktig det samme selv.

 

Spears ringer og e-mailer angivelig Filyaw ustanselig, og de har også laget kjælenavn på hverandre. Han kaller henne visst nok Sugar, Kitten og My Lady, mens Spears på sin side referer til ham som Mr Secret Underground Guy og J-Sun.

 

Det er kun få dager siden amerikanske medier meldte at det gikk mot en forsoning mellom Britney Spears og Kevin Federline. Spears ble også fotografert med gifteringen på. Men nå skal den angivelig være tatt av igjen.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews