Spears filmer paparazziene

(28.09.2007, sist oppdatert 28.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears har funnet en måte å takle paparazzifotografene på.

Den problemforfulgte popartisten og tobarnsmammaen Britney Spears har det ikke lett om dagen. Skilsmissen mellom henne og Kevin Federline, og kampen om de to sønnene, skaper stadig nye overskrifter. Det samme gjør hennes mer eller mindre vellykkede sceneopptredener.

 

Det hevdes også at hun ikke har kontakt med moren sin lenger, og teamet rundt henne slår stadig nye sprekker. Nylig forlot både manager og advokat sin post ved Spears? side, og popkarrieren hennes blir stadig omtalt som «et synkende skip».

 

Man selv om hun etter alt og dømme har mye å streve med, lar ikke paparazzifotografene henne i fred et øyeblikk. Nå har Spears søkt inspirasjon hos Paul McCartneys ekskone Heather Mills for å finne en måte å takle den kanskje ikke helt velkomne oppmerksomheten på. Mills sitt varemerke er å filme alle som filmer og fotograferer henne - og nå gjør Spears det samme!

 

Da popstjernen onsdag forlot en meksikansk restaurant i Los Angeles, ventet som vanlig et kobbel med paparazzier utenfor. Spears virket ifølge nettstedet TMZ triumferende da hun dro fram et filmkamera og zoomet fornøyd inn ansiktene til de frammøtte fotografene. Dette setter også fart på ryktene om at Spears lager en dokumentar om livet sitt.

 

26-årige Spears skal også ha hånet fotografene. Med overtydelig sarkasme i stemmen, uttalte hun: «Dere gutter altså, dere er absolutt nydelige. Smiiil».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews