Spears fikk resepsjonisttilbud

(01.04.2008, sist oppdatert 01.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears har tydeligvis gjort en solid innsats som resepsjonist i TV-serien hun gjestet nylig.

Nå har hun nemlig fått tilbud om å arbeide som sentralborddame i virkeligheten for dyrevernorganisasjonen People For The Ethical Treatment Of Animals (Peta).

 

Det var Spears sin sekretærprestasjon i den amerikanske komedieserien «How I Met Your Mother» som satte Peta-lederen Ingrid E. Newkirk på tanken om å skrive et brev der hun tilbød artisten jobben.

 

Ledelsen i Peta sier at dette ikke dreier seg om aprilsnarr, men at de henvender seg til sangeren fordi hun tidligere har gått med pels og kjøpt dyr i dyrebutikker.

 

«Etter å ha sett din fremragende opptreden i »How I Met Your Mother?, vil Peta gjerne tilby deg en ordentlig jobb som resepsjonist. Det kan være bare for en times tid, og du kan få se - fra innsiden - hvorfor vi er så opptatt av saker som pels og hjemløse hunder og katter. Som takk for hjelpen for at du stiller opp for å lære og hjelpe, vil vi donere tusen dollar til et veldedig formål for barn?, skriver Newkirk i brevet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews