Spears-festing får konsekvenser

(06.12.2006, sist oppdatert 06.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears‘ ville festing med sine nye venner Paris Hilton og Brandon «Greasy Bear» Davis har ikke bare fått fans og publikum til å reagere.

Nå har også kontoret som yter hjelp for barn og familier i Los Angeles kommet på banen. - Kontoret har forsøkt å få kontakt med Britney for å avtale et møte med henne, slik at de kan finne ut hvordan det står til med hennes små sønner Sean Preston og Jaden James. Oppringningene begynte etter denne siste runden med merkelig oppførsel i all offentlighet, sier en kilde i familien til The New York Post. Spears sin familie er også rimelig sjokkert, ikke minst over de truseløse bildene som trolig har bidratt til den særdeles heftige Britney-aktiviteten på internett. - Moren hennes, Lynne, er veldig urolig og har forsøkt å få takk i Britney, men hun klarer det ikke. Lynne, Britneys bror Brian og pappaen hennes, Jamie, er veldig opprørt og forsøker å gripe inn med hjelp av hennes manager Larry Rudolph, sier kilden.

(©NTB) Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews